• 0917560372
  • Pri objednávke v hodnote nad 70 EUR Vám doručíme tovar ZDARMA. Tovar odosielame aj medzi sviatkami.

Nohavičky Playtex Midi Invisible Elegance

14,50 €
Nohavičky značky Playtex z kolekcie Invisible Elegance. Nohavičky midi strihu so zvýšeným pásom a širším bočným strihom pre pohodlný a komfortný pocit. Z jemného a hodvábneho mikrovlákna, v zadnej časti doplnené materiálom z multi-elastickej čipky.
  • Výrobca: Playtex
  • Kód: Playtex 07I4
  • Dostupnosť: Skladom
  • Zloženie: micromateriál
  • Farba: čierna
  • Veľkosť: 38
Popis

Nohavičky značky Playtex z kolekcie Invisible Elegance. Nohavičky midi strihu so zvýšeným pásom a širším bočným strihom pre pohodlný a komfortný pocit. Z jemného a hodvábneho mikrovlákna, v zadnej časti doplnené materiálom z multi-elastickej čipky, ktorá je extra plochá, aby zabezpečila neviditeľnosť pod oblečením. Tónovaný klin s bavlnenou podšívkou. Vylepšite svoju postavu vďaka strihu, ktorý pevne obopína a kopíruje vaše krivky. Kolekciou Invisible Elegance prináša spoločnosť Playtex novú škálu vyrobenú z ultra plochých čipiek, ktorá je diskrétne neviditeľná pod oblečením a sľubuje úplne pohodlie. Vychutnajte si rafinovanú, jemnú krásu tejto kolekcie, ktorá využíva mikrovlákno a multi-elastické čipky na vytvorenie kúskov, v ktorých sa budete cítiť ako v druhej koži.

Veľkosť: 38, 40, 42, 44

Farba: čierna

Zloženie: 66% poliamid, 34% elastan

 

Značka Playtex bola založená v roku 1932 v USA ako spoločnosť Latex Corporation, kedy uviedla na trh nový produkt - latex. Tento materiál bol použitý na výrobu elastických a veľmi odolných výrobkov. Čoskoro bol tento materiál zavedený vo svete spodnej bielizne. Možnosť produkcie elastických materiálov spôsobila revolúciu v dizajnoch a modeloch určených pre ženy. Odvtedy neprestala inovovať a vytvárať nové technológie s cieľom podporovať a zlepšovať životy žien. V roku 1955 sa stala prvou značkou, ktorá sa odvážila spomenúť spodnú bielizeň v televíznej reklamnej kampani.

K nohavičkám ponúkame podprsenku značky Playtex Balconette Bra z kolekcie Invisible Elegance. Podprsenka s teplom vyformovanými košíčkami s kosticou, bez výstuže a vypchávok, ktorá dokonale tvaruje dekolt. Košík sa skladá z dvoch vrstiev, ktoré sú teplom lisované a vyformované pre dokonalé tvarovanie. Materiál je tak dokonale tenký no zabezpečí, aby nič nepresvitalo a nepretláčalo. Vrchný materiál z multi-elastickej a hladkej čipky. Švy a čipka je extra plochá, aby zabezpečila, že táto podprsenka vyzerá neviditeľná pod vaším oblečením. Podpora v zadnej časti je zaručená širokým zadným dielom, pomocou U strihu pre dokonalú podporu. Dvojité háčikové zapínanie so 4 nastaveniami. Vhodná aj pre väčšie veľkosti košíčkov. Kolekciou Invisible Elegance prináša spoločnosť Playtex novú škálu vyrobenú z ultra plochých čipiek, ktorá je diskrétne neviditeľná pod oblečením a sľubuje úplne pohodlie. Vychutnajte si rafinovanú, jemnú krásu tejto kolekcie, ktorá využíva mikrovlákno a multi-elastické čipky na vytvorenie kúskov, v ktorých sa budete cítiť ako v druhej koži.

Veľkosť: 75C/D/E/F, 80C/D/E/F, 85C/D/E/F, 90C/D/E/F, 95C/D/E/F

Farby: čierna, biela

Zloženie: 79% polyamid, 21% elastan

BACK TO TOP