• 0917560372
  • Pri objednávke v hodnote nad 70 EUR Vám doručíme tovar ZDARMA. Tovar odosielame aj medzi sviatkami.

AKCIA!!! Pančuchové nohavice Bellinda Active Slimmer 37 DEN

6,85 €
Odporúčaná cena: 11,42 €
Zoštíhľujúce a chudnúce pančuchy Bellinda Active Slimmer Tights s mäkkým pásom. Pančuchy jemne sťahujú a formujú bruško, zadok a stehná. Hrúbka vlákna 37 DEN. Jemne matný vzhľad, perfektne sedia vďaka elastanu. Bavlnený klin a zosilnená špička. Produkt je prevratom v chudnutí. Vymažte posledné prebytočné kilo s týmito zoštíhľujúcimi pančuchami! Z hladkého mikrovlákna, ktoré obsahuje Acti Mineral Complex® s kryštálmi vložený do DNA vlákna. AKO TO FUNGUJE? Inovatívne sťahujúce a chudnúce pančuchy Active Slimmer Tights vám môžu pomôcť docieliť počas 28 dní štíhlejšiu siluetu (až -1,9 cm v bokoch, až -2 cm v stehnách a až -1,4 cm v kolenách*) a s viditeľným efektom už po 7 dňoch**. Aktívny efekt je dosiahnutý vďaka materiálu a konštrukcii vyrobenej z inovatívneho polyamidu s integrovaným komplexom Acti Mineral Complex®, ktorý v kontakte s pokožkou absorbuje teplo z tela, a posiela ho späť v podobe infračervených vĺn. Táto priebežná masáž stimuluje metabolizmus a podporuje krvný obeh. Acti Mineral Complex® sa nesperie, zostáva zachovaný vo vlákne.
  • Výrobca: Bellinda
  • Kód: Bellinda BE273003
  • Dostupnosť: Skladom
  • Špeciálnosť: aktívny chudnúci minerál
  • Veľkosť: L
  • Farba: pančuchy/legíny: čierna
Popis

Zoštíhľujúce a chudnúce pančuchy Bellinda Active Slimmer Tights s mäkkým pásom. Pančuchy jemne sťahujú a formujú bruško, zadok a stehná. Hrúbka vlákna 37 DEN. Jemne matný vzhľad, perfektne sedia vďaka elastanu. Bavlnený klin a zosilnená špička.

Produkt je prevratom v chudnutí. Vymažte posledné prebytočné kilo s týmito zoštíhľujúcimi pančuchami! Z hladkého mikrovlákna, ktoré obsahuje Acti Mineral Complex® s kryštálmi vložený do DNA vlákna.

AKO TO FUNGUJE?

Inovatívne sťahujúce a chudnúce pančuchy Active Slimmer Tights vám môžu pomôcť docieliť počas 28 dní štíhlejšiu siluetu (až -1,9 cm v bokoch, až -2 cm v stehnách a až -1,4 cm v kolenách*) a s viditeľným efektom už po 7 dňoch**. Aktívny efekt je dosiahnutý vďaka materiálu a konštrukcii vyrobenej z inovatívneho polyamidu s integrovaným komplexom Acti Mineral Complex®, ktorý v kontakte s pokožkou absorbuje teplo z tela, a posiela ho späť v podobe infračervených vĺn. Táto priebežná masáž stimuluje metabolizmus a podporuje krvný obeh. Acti Mineral Complex® sa nesperie, zostáva zachovaný vo vlákne.

TEST:

*Maximálne zistený úbytok centimetrov, súčet výsledkov oboch stehien (priemer zo všetkých výsledkov je -0,6 cm cez boky, -0,7 cm cez pravé stehno, -0,6 cm cez ľavé stehno, -0,7 cm cez pravé koleno, -0,6 cm cez ľavé koleno). Výsledky sa môžu líšiť v závislosti od váhy a tvaru každej postavy. Test sa realizoval v januári až marci 2013 v nezávislom laboratóriu na 24 ženách, ktoré tento produkt nosili 28 dní minimálne 8 hodín denne. ** 83% žien malo hladšiu pokožku na bokoch a stehnách a 56% žien malo jemnejšiu pokožku už po 7 dňoch. Výsledky sa líšia v závislosti od telesnej hmotnosti a tela každého človeka.

 

NÁŠ TIP:

Pančuchy chudnutie podporujú, nechudnete len vďaka tomuto materiálu. Ak dodržujete zdravú životosprávu, aktívne sa hýbete, rada Active Slimmer podporne napomáha tomuto procesu. V každom prípade /ak aj nevediete aktívny životný štýl/, pokožka sa vyhladí a celulitída je menej viditeľná.

 

VYUŽITE NAŠU ŠPECIÁLNU ZĽAVU 40%

Z rady Active Slimmer Bellinda sú v ponuke tiež chudnúce nočné legíny, boxery a bermudy.

Možno prať ručne do 30 °

Farba: čierna 

Veľkosti: M=40/44, L=46/48

Zloženie: 82% polyamid, 18% elastan

Súvisiace produkty

BACK TO TOP