• 0917560372
  • Pri objednávke v hodnote nad 70 EUR Vám doručíme tovar ZDARMA. Tovar odosielame aj medzi sviatkami.
Poradňa

Vianočné tipy pod stromček?

13. december 2022
Vianočné tipy pod stromček?

Túžite potešiť svojich blízkych milým darčekom na Vianoce? Darujte im milé prekvapenie, ktoré budú radi nosiť, a myslieť pri tom na vás. Prinášame vám darčekové vianočné inšpirácie z nášho e-shopu.....


U nás nakúpite vianočné darčeky na jednom mieste, a my vám ich doručíme do Vianoc. Naše tipy na vianočné darčeky sme rozdelili tematicky na PONOŽKY, PODPRSENKOVÉ SETY, BOXERKYPANČUŠKY. V každom oddelení môžete nájsť zaujímavé tipy na vianočné darčeky pre manželky či priateľky alebo mamy, darček pre otca alebo priateľa - samozrejme tipy pre nich nehľadajte v podprsenkových setoch alebo pančuškách :-)

Potešte svoju manželku alebo priateľku luxusnou bielizňou z čipky. Práve čipka je ako stvorená pre vianočný darček, pretože je nevšedná a určená pre ženy, ktoré sa chcú cítiť výnimočne a sexy. Nič nie je veľa. Veľa čipky, veľa hravosti a veľa lááásky... Pripravili sme pre vás tie najzvodnejšie kúsky, na výber do setu s nohavičkami alebo podväzkovým pásom.

 

Viete si predstaviť Vianoce bez ponožiek? Ani my nie! Potešte svojich blízkych milým a praktickým darčekom. Darčekové boxy s veselými ponožkami Crazy od značky Bellinda vyčaria úsmevy, teplé ponožky Norwegian zahrajú aj na srdci, a bambusové ponožky Bellinda sú vianočnou istotou.

 

Ponožiek, ale ani pánskych boxeriek nikdy nie je dosť. Pripravili sme pre vás tipy na tie najčarovnejšie pánske boxerky pod vianočný stromček. Elegantné, vzorované alebo luxusné, s týmito boxerkami potešíte svojich blízkych, a vyčarujete sú pravú vianočnú atmosféru. 

 

Milým, ale hlavne praktickým darčekom sú teplé hrubé pančuchy. Darček, ktorý nielen poteší, ale aj zahreje cez chladné zimné mesiace. Obdarujte svoje žienky teplými pančuškami od značky Bellinda, počas zimných prechádzok budú krásne a štýlové. Top predávanými sú hrubé pančuchylegíny, ktoré sa môžu nosiť aj ako nohavice. Naša módna rada pre mužov: farbou zimy na nohách je určite čierna a všetky tmavé farby. Odtieň v bledej telovej nosia ženy v zime len na hrubších pančuškách.

 

Vykúzlite si čarovné a veselé Vianoce, a obdarujte svojich blízkych.

Prajeme Vám príjemné prežitie vianočných sviatkov, naši milí zákazníci. 

 

 

BACK TO TOP