• 0917560372
  • Pri objednávke v hodnote nad 70 EUR Vám doručíme tovar ZDARMA. Tovar odosielame aj medzi sviatkami.

Podprsenka Playtex Essential Support bez kostice

28,90 €
Podprsenka značky Playtex Essential Support bez kostice. Podprsenka bez kostice, nevystužená, ľahká podprsenka vytvorená z mäkkého, priedušného a pevného mikrovlákna, ktorý dokonale obopína dekolt a je tak vhodný aj pre väčšie veľkosti. Špeciálny materiál a strih, ktorý ponúka maximálnu podporu, odľahčuje hrudník a dokonale tvaruje dekolt aj bez kostice. Vďaka hladkému materiálu je pod oblečením neviditeľná, a vy sa v nej budete cítiť ako vo svojej druhej koži. So saténovým lemovaním pre ženský vzhľad. Podprsenka Ideal Beauty Plain je vynikajúcou voľbou pre ženy, ktoré oceňujú minimalizmus a pohodlie.
  • Výrobca: Playtex
  • Kód: Playtex 0AU9
  • Dostupnosť: Skladom
  • Ramienka: široké
  • Zloženie: micromateriál
  • Špeciálnosť: komfortný lem
  • Farba: telová
  • Veľkosť podprsenky s košíčkami: 80D
Popis

Podprsenka značky Playtex Essential Support bez kostice. Podprsenka bez kostice, nevystužená, ľahká podprsenka vytvorená z mäkkého, priedušného a pevného mikrovlákna, ktorý dokonale obopína dekolt a je tak vhodný aj pre väčšie veľkosti. Špeciálny materiál a strih, ktorý ponúka maximálnu podporu, odľahčuje hrudník a dokonale tvaruje dekolt aj bez kostice. Vďaka hladkému materiálu je pod oblečením neviditeľná, a vy sa v nej budete cítiť ako vo svojej druhej koži. So saténovým lemovaním pre ženský vzhľad. Podprsenka Ideal Beauty Plain je vynikajúcou voľbou pre ženy, ktoré oceňujú minimalizmus a pohodlie.

·        mäkká košíčková podprsenka

·        modelované košíčky bez švov pre neviditeľnosť pod oblečením

·        široké ramienka

·        výšivka pre ženský detail

·        zapínanie na dva háčiky so 4 polohami nastavenia

Farba: telová, čierna

Veľkosť: 75B/C/D/E, 80B/C/D/E, 85B/C/D/E

Zloženie: 50% poliamid, 39% polyester, 11% elastan

Značka Playtex bola založená v roku 1932 v USA ako spoločnosť Latex Corporation, kedy uviedla na trh nový produkt - latex. Tento materiál bol použitý na výrobu elastických a veľmi odolných výrobkov. Čoskoro bol tento materiál zavedený vo svete spodnej bielizne. Možnosť produkcie elastických materiálov spôsobila revolúciu v dizajnoch a modeloch určených pre ženy. Odvtedy neprestala inovovať a vytvárať nové technológie s cieľom podporovať a zlepšovať životy žien. V roku 1955 sa stala prvou značkou, ktorá sa odvážila spomenúť spodnú bielizeň v televíznej reklamnej kampani.

BACK TO TOP